L’historiador de l’educació Salvador Domènech i Domènech acaba de publicar, a DSTORIA Edicions, un llibre sobre Angeleta Ferrer, la filla de Rosa Sensat.
Es tracta d’una nova contribució de Salvador Domènech a la recuperació de la memòria històrica del nostre país. En aquest cas, tal com es remarca en el text de la contracoberta, “el llibre dignifica una dona pionera en agermanar Ciències Naturals i Pedagogia que es va lliurar plenament a formar el més integralment possible l’alumnat”.
Salvador Domènech i Domènech (Barcelona, 1955) és doctor en Pedagogia i membre de la Societat d’Història de l’Educació dels Països de Llengua Catalana. Va treballar professionalment com a psicopedagog durant més de trenta anys, compatibilitzant aquesta tasca amb la recerca historicoeducativa. És autor de nombrosos articles i llibres que, de manera documentada i rigorosa, ens han apropat al coneixement i la trajectòria d’importants institucions i personalitats de l’educació a Catalunya.
(Més informació: https://www.salvadordomenech.com )